Michael Bundesen fylder 65

13. maj 2014

Michael Bundesen, forgrundsfigur i det legendariske danskrockorkester Shu-bi-du-a, fylder 65 år i dag. Og spørgsmålet på dagen er, om Bundesens karriere som sanger er forbi. For i 2011 blev “Bonden” ramt af en blodprop i hjernen, og den har sat en måske permanent stopper for Shu-bi-du-a – i hvert fald med hans markante medvirken.

Jeg er gammel nok til at huske, at Bundesen var på banen før Shu-bi-du-a kom til. Først som medlem af folktrioen Quacks og som solist i tresserne, hvor han udgav et par singler. Han optrådte også på tv, blandt i Musikalske venner. Siden blev han en god radiovært  på Danmarks Radios P3.

Til lykke med dagen og held og lykke med helbredet.

PS. Afdøde Torben Bille ønskede at skrive en bog om Shu-bi-du-a, men måtte skrinlægge projektet, fordi Michael Bundesen ikke var i stand til at bidrage. Og det ville ikke blive en rigtig bog uden Bondens medvirken.

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/comments.php on line 78

811 har læst indlægget
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mdv_post_count() in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php:62 Stack trace: #0 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/9/...') #2 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/index.php(17): require('/customers/1/9/...') #3 {main} thrown in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php on line 62