Beatles: Can’t buy me love

3. juni 2014

Skruer vi hitlisten yderligere et tiår tilbage til uge 23 i 1964, så finder vi Beatles på førstepladsen af den danske Top 20 med “Can’t buy me love”. Det var tredje uge i træk den lå på førstepladsen, og den fik endnu en uge der. Længere ned på listen finder vi andre Beatlesange. På 6. pladen “All my loving”, på 10. pladsen “I saw her standing there”, på 15. pladsen “My Bonnie” (m. Tony Sheridan) og endelig som ny deltager på listen “Aon’t she sweet” på en 17. plads. Jovist, der var gang i Beatlemania den uge for 50 år siden. Og det var mindre end et år siden, de første gang dukkede op med “Twist and Shout” (uge 35, 1963).

En anden måde at måle Beatlemania på er at se på, hvor mange coverversioner, der kom. Og “Can’t buy me love” blev alene i 1964 planket af så forskellige navne som Alvin and the Chipmunks, The Supremes og – selveste Ella Fitzgerald.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

læst 136 gange
Side 1 af 11
11,693