Ørkenens sønner – En sang fra de varme lande

21. november 2007

Hvad man være en bedre modgift mod tidens mentale forhudsforsnævring, den forkrampede, nedgroede nypuritanisme og den humorforladte offentlighed end en saltvandsindsprøjtning af d’herrer Søren Pilmark, Asger Reher, Henrik Kofoed og Niels Olsen alias “Ørkenens sønner”?
Måske andre blandt gårsdagens publikummer i den fuldt besatte store sal i det århusianske Musikhus har tænkt det samme!?
Det er ikke første gang capac har haft fornøjelsen af at se de fire spasmagere live, så forventningerne var høje. Mindre blev de ikke af at have set et par af de dvd’er, der er lavet over andre shows. Og indfriet blev de til fulde.
Konceptet er, som det har været fra starten. En række sketches, sangnumre, magiske indslag og filmindslag vævet sammen af en alt andet end troværdig fiktiv ramme (denne gang “de varme lande”, hvilket er alt fra Dr. Livingstones og Tarzans jungle over Karen Blixens afrikanske farm til baren i Casablanca med Humphrey Bogart og Ingrid Dværgman). Varemærket er en rød tråd af frivoliteter, der leveres med afvæbnende humor og stor musikalitet og showmanship. Der skal kunstnerisk overskud til at slippe af med platte sjoferter og brandere, fx den allersidste sang om aldrig mere at sige “pik”! Fisse-fisse-fez-fez!
Hvis man vil give sit frisind lidt ilt og motionere lattermusklerne, så er “En sang fra de varme lande” hermed anbefalet!

Appetitvækker fra et tidligere show: Børnesange à la Ørkenens sønner.

2 kommentarer

  1. Fruen kommentarer:

    Ak ja.. de herrer.. jeg er ikke sÃ¥ heldig at have set dem live, men jeg morer mig virkelig højlydt over deres udladninger… det er humor, sÃ¥ os, der kan lide det lidt ligepÃ¥ og lummert er med pÃ¥ hver en lille linie… God fornøjelse med showet, Capac.

  2. capac kommentarer:

    @Fruen: Jeg kan kun unde dig og andre ligesindede at gå ind og se det frivole firekløver. Det er så (under)livsbekræftende og politisk ukorrekt, at man får helt ondt i maven!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/comments.php on line 78

1.620 har læst indlægget
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mdv_post_count() in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php:62 Stack trace: #0 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/9/...') #2 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/index.php(17): require('/customers/1/9/...') #3 {main} thrown in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php on line 62