Paul Revere – 1938-2014

5. oktober 2014

Paul Revere, der fredeligt sov ind forlede i en alder af 76  år, er uløseligt forbundet til bandet The Raiders, der blev dannet tilbage i 1958 og først kaldte sig The Downbeats. I 1960 skiftede de så navn til Paul Revere and the Raiders i forbindelse med deres første pladeindspilning for Gardena Records.

Paul Revere and the Raiders var en af datidens instrumentalbands og Revere tog sig af orglet. De første år havde de moderat regional succes i Idaho, hvor de hørte til. Det nationale gennembrud kom da de i midten af tresserne fik mulighed for at optræde på tv – bl.a. hos den berømte tv-personlighed Dick Clark. En blanding af humoristisk sceneoptræden ( i borgerkrigssoldateruniveformer og med diverse slap stick-indslag) og fængende rocknumre blev de vældig populære hos de unge seere. De hittede med sange som “Kicks”, “Hungry”, “The Great Airplane Strike”, “Good thing” og “Him or me – what’s it gonna be”.

Bandets storhedstid var tresserne, men selv om de forlod hitlisterne så fortsatte de – med utallige udskiftninger – og har været aktive helt frem til 2014, hvor Paul Revere trak sig tilbage og senere døde i sit hjem i Idaho.

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/comments.php on line 78

124 har læst indlægget
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mdv_post_count() in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php:62 Stack trace: #0 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/9/...') #2 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/index.php(17): require('/customers/1/9/...') #3 {main} thrown in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php on line 62