Seasick Steve er en sommerdreng

10. februar 2015

Seasick Steve, der besøger byen i forbindelse med Northside Festivalen, er snart aktuel med et nyt album. Og en charmerende single er løbet i forvejen (selv om visse amerikanske sider ikke har villet vise den for os herovre i Europa….). “Summertime Boy” hedder den, og den er både et løfte om en dejlig sommer og om en god koncert med Søsyge Steve.

2 kommentarer

  1. Farmer kommentarer:

    Jeg “fandt” Seasick Steve pÃ¥ Youtube for fÃ¥ Ã¥r siden, og faldt pladask for hans stil.
    -Og tænk, han har fået John Poul Jones med.
    Vi skal vist til samme koncert til sommer.

    Hold da op. Det er længe siden jeg har været forbi. Det har taget hele morgenen at nyde de indlæg, jeg ikke har læst og lyttet tidligere.

  2. capac kommentarer:

    @Farmer: Dejligt at du er tilbage for fÃ¥r læse- og lytteglæden stimuleret lidt. Ja, Seasick Steve er i ordets bedste forstand en original – og hvor mange er der nu lige af den slags nu om stunder!?

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/comments.php on line 78

203 har læst indlægget
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mdv_post_count() in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php:62 Stack trace: #0 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/9/...') #2 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/index.php(17): require('/customers/1/9/...') #3 {main} thrown in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php on line 62