Dagens gode nyhed: Paul McCartney kommer til Roskilde Festival 2015

6. marts 2015

Det er Gaffa, der sammen med Roskilde Festival beretter, at Paul McCartney med band besøger dette års Roskilde Festival. Macca citeres for at mene:

“Vi har ikke spillet på en europæisk festival i fem år, så vi glæder os til at tage vores show med til en festival så stor som Roskilde til sommer. Jeg har hørt, at festivalen har en helt fantastisk stemning, så vi glæder os til selv at mærke den. Det er ved at være længe siden, vi sidst har været i Danmark, så I kan godt begynde at gøre jer klar til at rocke!”

Den 27. juni, når han optræder, vil han være fyldt 73 år, men det sætter med sikkerhed ikke nogen begrænsning for hans musikalske udfoldelser. Beatlesfans er sikker allerede i gang med at hamstre billetter til den lørdag i juni… Rock Show!

 

2 kommentarer

  1. Frankie kommentarer:

    Sådan billetter er allerede bestilt til lørdag i Roskilde.

    Håber så inderligt han præsterer på dagen og får nye fans

  2. capac kommentarer:

    @Frankie: Rygterne vil vide, at han spiller omkrig 40 numre, så der er da en chance for at høre noget nyt.

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/comments.php on line 78

448 har læst indlægget
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mdv_post_count() in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php:62 Stack trace: #0 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/9/...') #2 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/index.php(17): require('/customers/1/9/...') #3 {main} thrown in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php on line 62