The Midnight Ghost Train

21. marts 2015

Steve Moss (guitar/sang), Brandon Burghart (trommer)og Mike Boyne (bas) udgør trioen The Midnight Ghost Train, der i disse dage turnerer i Tyskland og Holland. Gruppen kommer fra Kansas og blev dannet som et mindesmærke over en død ven. Og rygterne, der løber i forvejen, vil, at bandet er en stor og energisk oplevelse på en scene med deres tunge bluesbaserede rock. Indtil videre er de udkommet på plade på bittesmå pladeselskaber, men har på det seneste skrevet kontrakt med det østrigske heavy metal-selskab Napalm Records, hvor deres nyeste plade Cold was the Ground er udgivet.

The Midnight Ghost Train, der har navn fra en gammel Hank Williams-sang, er ikke fornyere af rocken, men forvalter en tung tradition inden for amerikansk bluesrock med vitalitet og energi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

89 har læst indlægget
14,004