Capac anbefaler: Select Captain – Pure Neon

30. april 2015

For næsten et år siden debuterede Select Captain med albummet The Fear and the Lights, der fik fine kritikerroser med på vejen (også her i bloggen). Og nu er Kristian Gaarskjær, der gemmer sig bag kunstnernavnet Select Captain, så tilbage med EP’en Pure Neon.

Den melankolske og tidstypisk grundstemning er i behold på pladens fem sange, men det musikalske har rykket sig i retning af et udtryk, der er renere folk og country med en lyd, der dyrker det akustiske og analoge. Og denne forvandling eller forskydning klæder Gaarskjærs gode, klare stemme og de vedkommende og ganske iørefaldende melodier – og giver en næste kontrapunktisk lethed til sangenes lidt mørke temaer.

Pure Neon er endnu et godt bud på dansk americana-inspireret rock, når det er bedst. Så grib denne lille cd, hvis det er en genre, du ynder… Hermed anbefalet.

Select Captain . Pure Neon. MMR. Udkommer i dag.

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/comments.php on line 78

239 har læst indlægget
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mdv_post_count() in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php:62 Stack trace: #0 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/9/...') #2 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/index.php(17): require('/customers/1/9/...') #3 {main} thrown in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php on line 62