Pete Townshend taler ud…

8. maj 2015

Det er altid en fornøjelse at lytte til eller læse, hvad The Whos Pete Townshend har på hjerte. Han er ærlig og kritisk og forsøger ikke at behage nogen. Han har givet et interview til Rolling Stone, hvor han kanøfler både Dylan og Springsteen og får sagt nogle sandheder om dette og hint, fx om det at stå på en scene nu om dage:

“I always feel very sad when I say this because I think I’m unusual in this respect. People don’t really believe me. But I don’t enjoy performing. I don’t feel uplifted on the stage. I rarely have moments these days onstage when I go into what jazz musicians call “the zone.” I rarely lose myself on the stage. But I kind of grew up backstage with my dad’s band, and so that’s always felt familiar. Most of all, it’s felt safe to me.”

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

65 har læst indlægget
14,278