Jane Fonda fylder 70

21. december 2007

Engang var hun unge mænds våde drøm som tegneserieheltinden Barbarella i 68. Siden blev hun en del af det politiske ungdomsoprør og deltog i verdensopinionen mod Vietnam-krigen. Derefter lavede hun workout-videoer og faldt til patten. I dag fylder hun så 70. Jane Fonda. Utroligt.
Først og fremmest husker capac hende som en solid skuespillerinde, der allerede brændte sig fast på nethinden i cowboy-parodien Cat Ballou (1965) og i samspillet med Donald Sutherland i Alan J. Pakulas fine krimi Klute fra 1971. Stort til lykke til forvandlingskuglen.

Barbarella (1968) makes Science Fiction something else…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

  1. regitze kommentarer:

    og så fik hun et implanteret barn med CNNdirektøren som hvad. 55 årig?

  2. capac kommentarer:

    @Regitze: Ja, hun er noget af en rollemodel for moderne kvinder! :-D

Skriv en kommentar

1.309 har læst indlægget
14,463