Capac anbefaler: Alice Sings – “A wonderful impression of me”

10. september 2015

Alice Sings kalder duoen Alice Carreri og Mikkel Petterson sig og pointerer dermed – måske ufrivilligt? – at det er Alice Carreris stemmepragt, der – i hvert fald for en umiddelbar betragtning – markedsfører duoens musik. Og man  lægger da også straks mærke til Alices kønne og indtagende stemme, når hun lækkert og ubesværet fraserer sig igennem EP’ens seks sange.

Sange, der er poppede på en lidt bedaget vis. Duoen kigger tilbage den pop, der dominerede i tiårene, før tresserne tog over med beat og rock. Og måske skriver duoen sig ind i en lille tendens i tiden, hvor man – fx Paul McCartney, You&Me m.fl. – søger tilbage til den tid, hvor bedste- og oldeforældre lyttede til velskrevne popsange. I hvert fald er der tale om retrospektiv genbrug af en gammeldags popattitude og -smag. Og en genbrug, der sker med stor respekt for både fortidens sangskrivning og for nutidens lydunivers, hvor blanding af stilarter og genrer konstant er på dagsordenen. Derved har de fået skabt et album, der både oser af nostalgi og lyder helt tidløs og moderne. Det eneste ankepunkt jeg har er, at det kun blev til en EP, for det smager bestemt af mere. Kom igen Alice Sings! Hermed anbefalet.

Alice Sings. A wonderful impression of me. Produceret af Mikkel Petterson og Mads Andersen. Iceberg Records. Udkommer i dag.

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/comments.php on line 78

318 har læst indlægget
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mdv_post_count() in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php:62 Stack trace: #0 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/9/...') #2 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/index.php(17): require('/customers/1/9/...') #3 {main} thrown in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php on line 62