åh

5. januar 2008

Sikke en nat! Feber og hoste forvandlede det, der skulle have været en god nats søvn, til en hikstende, hostende og svedende og søvnløs rotation. Capac som grillkylling. Hver eneste knokkel i det gamle kadaver værker. Musklerne er ømme. Hals og svælg ligeså. Godt man er kommet på højkant.
Måske er det fimbulvinteren, der således melder sig komme!?

3 kommentarer

  1. Deborah kommentarer:

    Ja, jeg ved ikke lige, hvad der sker. Jeg havde en ordentlig tur før Jul, og nu er jeg sløj igen! Ikke sådan meget, men feber har jeg. Møgirriterende. God bedring til dig!

  2. Acq kommentarer:

    Ã…h din stakkel! God bedring.

  3. capac kommentarer:

    @acq og deborah: Tak. Ja, puha. Jeg så det komme, for en af mine kolleger insisterede på at gå på arbejde med en kolossal forkølelse i sidste uge (Vi danskere er jo et arbejdssomt folkefærd!). Så jeg er spændt på at se, hvor mange sygemeldinger, der er på mandag. Men jeg må hellere ud og smitte nogle flere. ;-)

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/comments.php on line 78

323 har læst indlægget
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mdv_post_count() in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php:62 Stack trace: #0 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/9/...') #2 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/index.php(17): require('/customers/1/9/...') #3 {main} thrown in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php on line 62