Ulf Lundell – komplet

15. oktober 2015

Man har vel lov til at dagdrømme lidt?! Og jeg drømmer, at julemanden eller en rig onkel fra Amerika vil give mig den nye mastodontboks med Ulf Lundells musik. I anledning af mandens 40 års jubiliæum som pladeartist udkommer boksen Hemat genom rift valley i begyndelsen af december. Den indeholder alle Lundells plader (som vinyl replicas) plus alle hans singleplader, bidrag til opsamlingsplader, outtakes, alternative indspilninger og demooptagelser. Noget af det har aldrig været ude før. En bog med udførlige noter og oplysninger og fotos fra Lundells private fotoarkiv. Kort sagt en udgivelse, som enhver rigtig Lundell-fan kun kan ønske sig. Ønsket bliver nok ikke opfyldt, men sådan er det jo her i livet.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

124 har læst indlægget
14,462