Capac anbefaler: Sys Bjerre – Alle mine fejl

4. november 2015

Københavnerpigen Sys Bjerre har tidligere – i forbindelse med sin debutplade – fået skudt prædikatet ærlig i skoene. Og det prædikat passer sådan set meget fint på Bjerres nye og fjerde album, der – som titlen Alle mine fejl antyder – tematiserer sangerindens egne “fejl”. På den led er det måske også en lidt atypisk popplade, Sys Bjerre har begået, for så vidt poppen helst vil beskæftige sig med de lette sider af menneskelivet. Ikke desto mindre er resultatet blevet en rigtig festlig og livsbekræftende popplade.

Måske fordi en god portion alvor og ærlighed ikke er det værste udgangspunkt for sangskrivning. Og måske afslører denne nye plade, hvor styrken i Sys Bjerre sangskrivning egenlig ligger? I en moderne, åbenhjertig, ærlig personlig tilgang til traditionelle popemner som kærlighed, parforhold osv. Desværre har jeg kun fået en ussel promotionudgave uden den medfølgende booklet med tekster og kan derfor ikke citere så meget fra pladen, som jeg gerne ville. Men Sys Bjerres nye plade er en plade, der fortjener og nødvendiggør, at man opfatter teksterne. Selv om pladen altså er renlivet pop og – også – fungerer som sådan. Man kan nøjes med bare at slå hjernen fra og lytte med på de iørefaldende sange – men så får man kun det halve med. Hermed anbefalet.

Sys Bjerre. Alle mine fejl. Produceret af Carsten Skov og Thorbjørn Nyander Poulsen. AEM Records. Er udkommet.

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

209 har læst indlægget
13,382