Sir Rod Stewart

12. juni 2016

Fotoet ovenfor er fra 1957. Og den unge storsmilende mand i forreste række med foldede hænder på mavmaven er Rod Stewart. Og i forbindelse med Dronning Elisabeths 90-års-fødselsdag, der blev fejret i går også i lyset af europamesterskaberne i fodbold i Frankrig, blev samme unge rod slået til ridder for 45 års tro tjeneste i musikken og for sit velgørenhedsarbejde. Og Rod er ikke typen, der vrænger af den slags anerkendelse fra den herskende klasse. Han er ikke noget John Lennon i så henseende, og tog imod med et smil og en passende bemærkning om at bære anerkendelsen med manér (med henvisning til en af sine sange, se nedenfor). Her i bloggen vil vi blot notere os, at endnu en af den gamle garde er blevet indlemmet i kredsen af velbjergede overklasseløg. Og at det for så vidt ikke har noget at gøre med Rods evner som sanger og sangskriver.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

88 har læst indlægget
13,776