Bob Dylan – 1966

27. september 2016

Det her må være enhver rigtig dynalogs våde drøm: En boks med 36 CD’er, der rummer alle de koncerter, som Dylan lavede i det herrens år 1966 – i USA, Europa og Australien. Mange af dem har cirkuleret som bootlegs, men nu er det den rigtige vare, der leveres. Og det er som antydet en ordentlig mundfuld, 36 CD’er. Og jeg tør slet ikke spekulere i prisen.

Selv om Dylan er en ubestridelig institution i moderne populærmusik, så forekommer denne udgivelse mig at være lidt af et over-kill. Dylans værk er i forvejen tilgængelig på næste alle medier, så hvor nødvendig er denne omfangsrige udgivelse? Selv om 1966 var et vigtigt år i Dylans kunstneriske løbebane, så er jeg ikke sikkert på, at denne udgivelse vil berige os med noget, vi ikke har i forvejen.

2 kommentarer

  1. Helge Jørgensen kommentarer:

    Som jeg vist har skrevet i en anden kommentar for et stykke tid siden, handler alle disse genudgivelser og udsendelse af ikke tidligere udsendt materiale mestendels om at sikre kunstnerne fremtidige copyright pÃ¥ materialet inden den udløber… Noget kan være godt og interessant andet det stik modsatte…..

  2. capac kommentarer:

    @Helge Jørgensen: Ja, og det giver selvfølgelig udgivelserne en vis fornuft. Om det så holder kunstnerisk set er en anden diskussion.

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/comments.php on line 78

176 har læst indlægget
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mdv_post_count() in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php:62 Stack trace: #0 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/9/...') #2 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/index.php(17): require('/customers/1/9/...') #3 {main} thrown in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php on line 62