Brændt af af en brænder..

6. februar 2008

Efter at have ryddet op på min harddisk – familiefotos, dokumenter m.m. – brændte jeg en dvd med materialet. Og det ellers pålidelige brænderprogram gjorde tilsyneladende arbejdet og meddelte glad og fro, at nu var skiven færdig. Hvorefter det – som det var indstillet til – slettede den image-fil, der var brugt. Men, da jeg lige ville tjekke om dvd-skiven var læselig, så var der så at sige ingenting på den. Nada. Underligt. Min teori hælder i retning af, at selve skiven har været behæftet med fejl. Brænderen er ganske ny og har hidtil fungeret upåklageligt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

læst 201 gange
Side 1 af 11
11,613