Dagens sang(ere): Peter and Gordon

6. februar 2008

Efter omtalen af The Everly Brothers i går, så er det nærliggende at tænke på den engelske duo Peter and Gordon. Everly Brothers dannede skole og flere duoer opstod i kølvandet på de to amerikanere. Fx Tom and Jerry – aka Simon and Garfunkel. Og så altså Peter og Gordon.
De var en del af den britiske bølge dengang og havde det held, at Peter Asher havde en køn søster – Jane Asher – som var kæreste med Paul Mccartney. Det resulterede i, at de to sangere fik en række sange fra Lennon & Mccartney. Med “A Word Without Love” bragede de op på den engelske hitliste i 1964 og fortsatte i første omgang til slutningen af tresserne. Jeg husker især deres sang om Lady Godiva, der red rundt på en hest nøgen, kun dækket af sit eget hår. Sangen var et tilbagevendende ønske i Jørgen de Mylius’ programmer dengang i de gode gamle dage.
De blev gendannet i 2005. I de mellemliggende år har Peter Asher haft stor succes som producer for folk som Linda Ronstadt og James Taylor.

A World Without Love

I Go To Pieces (Jackie de Shannon-sang)

Woman

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/comments.php on line 78

249 har læst indlægget
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mdv_post_count() in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php:62 Stack trace: #0 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/9/...') #2 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/index.php(17): require('/customers/1/9/...') #3 {main} thrown in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php on line 62