Sir Rod Stewart

12. oktober 2016

Congratulations Sir @RodStewart, honoured by The Duke of Cambridge at Buckingham Palace today for services to music and charity (Tweet fra The Royal Family)

Javel så. Og et eller andet sted er der noget, jeg slet ikke kan få til at passe. Sir Rod Stewart. Hvad med rødderne Rod din rod!?

2 kommentarer

  1. Farmer kommentarer:

    Jeg tænkte også mit!
    Hvad er det der får de englændere til at gå helt ved siden af sig selv, så snart der er er blik, silkesnore og titler i luften?

    Det er en herlig live-optagelse med et af min ungdoms bands.
    Tag Robert Johnsons Love in Vain, øv dig lidt, men endelig ikke alt for meget, drik en pæn mængde og hop så op og fyr den af!
    Hvilken herlig frækhed.

  2. capac kommentarer:

    @Farmer: Ja, heldigvis skilte Lennon sig ud og returnerede sin MBE-orden. Sådan. Stewart har hele tiden haft et problem med jet set-livet. Og måske er det et udtryk for arbejderklassens mindreværdsfølelse i Storbritannien? Men jeg tilgiver ham gerne den royale benovelse, når jeg lytter til de gode indspilninger, hvor han har fat i rødderne.

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/comments.php on line 78

179 har læst indlægget
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mdv_post_count() in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php:62 Stack trace: #0 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/9/...') #2 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/index.php(17): require('/customers/1/9/...') #3 {main} thrown in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php on line 62