Da Black Sabbath opfandt heavy metal – eller noget…

14. februar 2017

På denne dag i 1970 udsendtes Black Sabbath deres første album. Og i følge en webside var det ensbetydende med heavy metals fødsel. Mja… Den ære vil jeg nok ikke tildele det på mange måder udmærkede, primitive, radikale rockalbum. Som jeg tidligere har været inde på, så var jorden til heavy metal blevet gødet godt og grundigt i tresserne. Men mindre kan jo også gøre det. Jeg synes Black Sabbath holder sig ganske godt stadigvæk efter 47 år – heavy eller ej.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

læst 77 gange
Side 1 af 11
11,611