Farvel til en radiostemme: Hans Otto Bisgaard

16. februar 2017

Det forlyder, at Hans Otto Bisgaard efter 47 år i DRs tjeneste takker af ved udgangen af denne måned. Og det giver et lille rif i mit musikhjerte. For Hans Otto Bisgaard var for mig en af de vigtigste informanter til beatmusik tilbage i de spæde halvfjerdsere, hvor han huserede på DRs P3 med seriøse programmer om nutidens rockmusik.

Jeg har slet ikke tal på alle de timer, jeg sad klinet til min gamle radio for at aflytte (og spolebåndoptage) den musik, som Bisgaard sammen med andre langhårede radioværter lod slippe ud gennem æteren. Siden blev han mere mainstream og kom bl.a. på tv med seervenlige underholdningsprogrammer. Han er stadigvæk på DR-radioen. Og nu er det så slut.

Og jeg kunne godt unde de mange unge musikinteresserede, at der var sådan nogen som Bisgaard og de programmer, han var med til at lave dengang i halvfjerdserne, den dag i dag. Selv P6 Beat kan ikke måle sig med den tids standard.

 

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/comments.php on line 78

420 har læst indlægget
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mdv_post_count() in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php:62 Stack trace: #0 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/9/...') #2 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/index.php(17): require('/customers/1/9/...') #3 {main} thrown in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php on line 62