Charlie Watts og det danske Radio Big Band

17. februar 2017

Det er en kendt sag, at Charlie Watts ved siden af sit arbejde ved gryderne i Rolling Stones har dyrket sin lidenskab for jazz. Med sine egne orkestre har han udgivet adskillige plader gennem de seneste tre årtier eller mere. Og nu til april føjer han endnu et afsnit til den historie, idet han møder Danmarks Radios Big Band på plden Charlie Watts meets The Danish Radio Big Band. Pladen gemmer på en koncert optaget i Koncerthuset i 2010. Og Rolling Stones er ikke helt væk, idet den nye konstellation fortolker Jagger og Richard-kompositionerne “Paint it black”, “Faction” (Satisfaction) og “You can’t allways get what you want”.

The Charlie Watts Quintet i en ældre optagelse fra 1992

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

læst 143 gange
Side 1 af 11
11,613