Wishful Thinking

27. februar 2008

Foranlediget af en lille udveksling med Andreas, der bestyrer den officielle fanside for tresserbandet “Wishful Thinking” måtte jeg lige omkring hans side for at se, om der skulle være nyt vedrørende det nostalgiske foretagende. Og det viser sig, at det lille danske pladeselskab Frost Records har udsendt en cd med gamle optagelser. Titlen er Wishful Thinking “Step by Step (and other singles 1963-1968 plus unreleased tracks)”. Den kan erhverves for 129,- kr. hos Frost Records. På siden kan man se, hvilke numre der er med. Ud over numre, som blev indspillet under navnet Wishful Thinking er der også en del med forgængeren The Emeralds.
Fotoet har vi venligst lånt fra Frost Records’ hjemmeside. Bemærk den lille sticker med “Hit House”. Hvis du har interesse for den slags musik, så køb cd’en hos Frost Records og støt det lille entusiatiske foretagende.

Wishful Thinking – da falsetsang blev moderne igen 2

Meget mere om Wishful Thinking hos Andreas på det tyske site www.wishfulthinking.de

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 kommentarer

 1. Hanne Salomonsen kommentarer:

  Jeg er på jagt efter Step By Step med Wishful Thinking på cd eller download og bliver henvist hertil, men det er nok naivt at håbe på at der stadig findes eksemplarer, eller at siden er aktiv, så jeg kan få et svar.
  Mvh. Hanne

  Ps. jeg skal bruge den senest den 25. marts 2017

 2. capac kommentarer:

  Hej Hanne, jeg har sendt dig lidt information pr. email. Øv, mailen kunne ikke leveres til din medsendte mail, så her er lidt info: Du kan finde pladen på discogs.com, hvor singlen kan købes til få euro. Den findes også på en opsamlingsplade, som Frost Records udgav for nogle år siden og som du kan låne på biblioteket (https://bibliotek.dk/da/search/work?search_block_form=&select_material_type=bibdk_frontpage%2Fmusik&op=S%C3%B8g&term_mainCreator%5Bmusikophav%5D=wishful+thinking&delimiter=term.workType%3Dmusic&form_build_id=form-Kp_bmGA7ebZj4aQj-FR4IlPA6gytpb6YHmnxQztXQn0&form_token=HZYjznWY8XOp8NATA9x3ZqsMmyBJboljTqdmZHfBzX8&form_id=search_block_form&sort=rank_frequency&page_id=bibdk_frontpage%2Fmusik#content).

  Endelig kan du lytte til nummeret på Youtube:

 3. Hanne Salomonsen kommentarer:

  Tusind tak for hjælpen, jeg kunne hente CD’en i dag på biblioteket.
  Mvh Hanne

 4. capac kommentarer:

  @Hanne Salomonsen: Jamen, det er jo bare dejligt.

Skriv en kommentar

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

læst 860 gange
Side 1 af 11
11,613