På ommeren: Hipgnosis

4. marts 2017

Hvis man købte vinylplader i årene 1967 og frem, så er der en stor sandsynlighed for, at man – hvis man ellers er til rock – har et pladeomslag, der er designet af Hipgnosis. Hipgnosis blev dannet af Aubrey Powell og Storm Thorgeson i ’67 og står bag pladeomslag med fx Pink Floyd, Peter Gabriel, the Police, Genesis, Led Zeppelin, Paul McCartney og 10cc. Og inden længe udkommer Vinyl. Album. Cover. Art: The Complete Hipgnosis Catalogue, et 320 sider stort katalog over de bedste af Hipgnosis’ covers.Det er efter sigend første gang kataloget er fuldstændigt. Så, hvis man er til coverkunst, må man til lommerne (prisen er knap 20£).

2 kommentarer

  1. Helge Jørgensen kommentarer:

    ” et 320 sider stort katalog over de bedste af Hipgnosis’ covers.Det er efter sigend første gang kataloget er fuldstændigt”

    Øh – det er vist noget vrøvl med mindre du mener at alle deres covers er de bedste :-) Og sÃ¥ er et par hundrede kroner vel ikke den helt store udskrivning?

  2. capac kommentarer:

    @Helge: Ja, det er sikkert lidt forvrøvlet. Men det jeg mener er, at det – mig bekendt – er første gang, vi fÃ¥r en sÃ¥ omfattende oversigt over forlagets coversproduktioner. Om det er fuldstændigt, ja, det kan man sikkert diskutere. Der er nok nogle omslag, der ikke er med. De har jo lavet rigtig meget. Og 20 pund er ikke sÃ¥ meget for 320 sider, hvis man ellers er til coverkunst.

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/comments.php on line 78

296 har læst indlægget
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mdv_post_count() in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php:62 Stack trace: #0 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/9/...') #2 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/index.php(17): require('/customers/1/9/...') #3 {main} thrown in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php on line 62