11 år med CAPAC

13. marts 2017

I dag er det 11 år siden bloggen her lagde fra land som en lille smartlog. En lille, lidt utæ¦t jolle, der siden er blevet kalfatret, moderniseret og bygget om til den lille sødygtige båd, den har væ¦ret siden autonomien tog over for snart mange år siden. Og som skibsfører har jeg ikke noget at klage over. Selv om webloggene har fået hård konkurrrence fra andre sociale medier, så klarer CAPAC sig godt med fine besøgstal, (tro)faste læsere og i det hele taget vind i sejlene. Så til lykke til CAPAC, der nu sejler mod kendte og ukendte destinationer. Fluctuat nec mergitur.

2 kommentarer

  1. Farmer kommentarer:

    Stort tillykke og tilsvarende TAK her fra Vandkantsdanmark.
    Som du kan se, når jeg ikke lige forbi CAPAC hver dag; men så tager jeg en ordentlig musikindsprøjtning, når jeg endelig kommer forbi.

    Jeg holder stadig min Smartlog-jolle flydende selvom Smartlog et par gange har været nede med mand og mus.
    Jeg kan se, at mit første indlæg er fra 11. maj 2005. Godt at alderen ikke tynger hos os!

  2. capac kommentarer:

    @Farmer: Nej, alderen tynger ikke sÃ¥ meget at det gør noget. Og tak for opmærksomheden pÃ¥ dagen. Man behøver ikke at komme forbi hver dag for at være med her. Det er en af de gode ting ved capac-bloggen, den er der bare som en lille bÃ¥d, der gyngeri vandet i udkanten af … ja, hvad?

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/comments.php on line 78

227 har læst indlægget
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mdv_post_count() in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php:62 Stack trace: #0 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/9/...') #2 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/index.php(17): require('/customers/1/9/...') #3 {main} thrown in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php on line 62