Spectator Records – Up in Smoke – en dokumentar om et kultpladeselskab

17. marts 2017

Gasolin, Tears, Furekåben, Blue Sun, Blues Addicts, Feo og Moses – har det til fælles, at de alle udkom på det lille aalborgeniske plademærke Spectator Records. Jeg har tidligere (gen)omtalt en del af udgivelserne, der – desværre – ikke er blevet overført til CD. Og nu er der kommet en dokumentarfilm, der fortæller historien om Spectator Records. Spectator Records – Up in smoke hedder den, og den bliver vist på CPH:Dox (sidste gang på søndag). Nu kan vi så bare håbe på, at nogen vil sørge for, at den bliver udstrålet på tv – og udgives som DVD.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

læst 170 gange
Side 1 af 11
11,697