Sgt. Pepper’s lonely hearts club band får en jubilæumsoverhaling

6. april 2017

1967 var et gyldent år for pop og beat. Og det var året, hvor Beatles udsendte deres kontroversielle Sgt. Pepper’s lonely hearts club band. Et album, der stadigvæk kan dele vandene. Men også et nyskabende værk, der har sat sig dybe spor i beatmusikken.

I næste måned genudgives pladen – igen, igen… Denne gang dog i en digitalt forbedret udgave – og i flere udgaver. Først en enkelt CD, så en dobbelt-CD/-vinyl og endelig en super luksusudgave bestående af hele seks skiver. Blandt ekstramaterialet er en instrumental udgave af “Penny Lane” og to hidtil uudsendte alternative versioner af “Strawberry Fields Forever”. I øvrigt to sange, der slet ikke var med på den oprindelige LP.

Luksusudgaven indeholder ekstramateriale fra tiden omkring optagelsen af pladen. Ialt 33 skæringer. Der følger også en større bog med, hvor der fortælles om tilblivelsen af værket. Så der er noget for rigtige Beatlemanikere at kaste penge efter. Spørgsmålet er så, om man skal til lommerne, når man i forvejen har pladen i tre udgaver? Vi får se.

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/comments.php on line 78

171 har læst indlægget
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mdv_post_count() in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php:62 Stack trace: #0 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/9/...') #2 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/index.php(17): require('/customers/1/9/...') #3 {main} thrown in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php on line 62