Gab! Få dig dog et liv! Volume 2

7. marts 2008

En af Frøkenens yndlingsbeskæftigelser, når hun har slæbt sig hjem fra socialiseringsanstalten, hvor skoletrætheden er udbredt blandt kammeraterne, er at se den gamle amerikanske tv-serie Beverly Hills 90210. Og jeg kan ikke lade være med at påpege, at den da ser forfærdelig gammeldags ud, hvilket blot overhøres med himmelvendte øjne. Noget må den serie så have.
For meget længe siden skrev jeg et indlæg om Tori Spelling (f. 1973), der havde i sinde at skrive sine memoirer. Og jeg tænkte: Få dig dog et liv først. Erindringer skriver man, når man har noget at erindre ud over, hvordan man var lige ved og næsten at miste sin mødom efter the High School Prom. Nå, men nu har den unge dame så fået udgivet sin bog “sTORI TELLING by Tori Spelling”. ABCNews giver udførlig omtale af bogen under overskriften “Stakkels lille rige pige”. Her får man så historien om den lille spolerede pige, der sammen med far går ud og ser på snevejret juleaftensdag, har det svært med sin moder (som hun dog elsker og vice versa), om Bæverly Bjerge 90210, hvor alle kneppede med alle, men hendes egen rolle var jomfruens (fars idé), om de glamourøse ægteskab og det efterfølgende ægteskabskabsbrydende utroskabsforhold osv. Lige efter gossipspalternes menu. Gab.
Frøkenen mener, at Tori Spelling er køn. Jeg mener, at hun mest af alt ligner en kvindelig udgave af Kermit. Og det diskuterer vi så.

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/comments.php on line 78

267 har læst indlægget
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mdv_post_count() in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php:62 Stack trace: #0 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/9/...') #2 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/index.php(17): require('/customers/1/9/...') #3 {main} thrown in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php on line 62