Monterey Pop Festival fylder 50

16. april 2017

masthead04

Woodstock-festivalen er blevet genoptrykt, og nu er turen så kommet til endnu en af de store, legendariske festivaler, nemlig Monterey Pop. Den oprindelige festival bød på et overflødighedshorn af store navne, fra Jimi Hendrix over Janis Joplin, Jefferson Airplane og  The Who til Grateful Dead. Og selv om den kommende festival endnu ikke er helt på plads, så står det dog klart, at det ikke bliver helt så overdådigt – målt med nostalgiske øjne. Indtil videre er det kun Phil Lesh – fra Grateful Dead – der er tilbage fra den gamle spilleliste. Resten er af yngre dato – og listen vil man kunne studere her.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

læst 57 gange
Side 1 af 11
11,611