Merry Clayton and the Rolling ’something’: Gimme shelter

17. april 2017

Historien om Merry Claytons backingvokal på Stones-klassikeren “Gimme Shelter” stammer fra den fremragende dokumentar 20 steps from Stardom. Clayton kendte åbenbart ikke Stones, og vice versa. Og resultatet kender vi: En fremragende Stones-sang, der får mindst en ekstra dimension i kraft af Claytons personlige, stærke stemme, der presses til det yderste her. Uden Clayton ville “Gimme shelter” ikke være den samme. Og det fortæller også noget om Mick Jaggers fine fornemmelse for sangen, at han kunne høre, at der manglede en kvindestemme – men han vidste ikke hvilken, før bagefter.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

læst 58 gange
Side 1 af 11
11,611