Incredible Hulk – forfilm

13. marts 2008


Så er den såkaldte trailer til den nye film om “The Incredible Hulk” blevet offentliggjort. Det er MTV, der bringer den. Der er dømt drengerøvsfilm.
Filmens hjemmeside

2 kommentarer

  1. skraldemanden kommentarer:

    Whoa man! Kanon! Jeg var utrolig begejstret for den første Hulk med Eric Bana, omend den ikke just faldt i anmeldernes smag. Det er utroligt hvad cgi teknikken har gjort for alle os tegneserie freaks, og levendegjort mangeÃ¥rige superhelte. Jeg var barn i 60’ernes London, der var noget længere fremme hvad TV for børn angik, og nød bÃ¥de Dr. Who og Batman med Adam Wast og Burt Ward, og var intenst med pÃ¥ science fiction bølgen i form af Gerry Andersons dukkeunivers med Thunderbirds, Stingray, Space Patrol, Fireball XL5 og hvad de ellers allesammen hed. Underligt nok kom Star Trek først til Engelsk TV noget senere. Iron Man er a must-see, hvis du spørger mig, ikke gjort ringere af lydspor med Audioslave og selvfølgelig Black Sabbath!
    Hvis du ikke allerede har set den, er “Hellboy” en ren fornøjelse fra ende til anden i seriegenren, masser af smÃ¥gotisk horror og fede one-liners.

  2. capac kommentarer:

    @Skraldemanden: Ja, det er herligt, at de gamle tegneserier kan omsættes til drengerøvsfilm af høj kvalitet1

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/comments.php on line 78

1.143 har læst indlægget
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mdv_post_count() in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php:62 Stack trace: #0 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/9/...') #2 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/index.php(17): require('/customers/1/9/...') #3 {main} thrown in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php on line 62