En beretning om Shu Bi Dua

3. juni 2017

Afdøde Torben Bille havde planer om at skrive en bog om Shu Bi Dua som opfølger til Beatles-bogen Yeah Yeah Yeah. Men det blev ikke til noget. Dels fordi Michael Bundesen – dengang – endnu ikke var i stand til at bidrage. Og dels fordi Torben som bekendt gik hen og døde.

Men nu kan man så høre Bonden – Michael Bundesen – fortælle sin historie om den populære gruppe. Og alle tre afsnit kan hentes ned på computeren eller telefonen, hvis man vil gemme dem til et tidspunkt, hvor man har bedre tid, eller bare for at have dem på lager. Du finder dem her.

Pressebilledet (Bundesen tv. og radiovært Dan Rachlin th.)  ovenfor er lånt fra DRs hjemmeside.

Shu Bi Dua live i den Fynske Landsby

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

247 har læst indlægget
14,215