1967

4. juni 2017

 

Et halvt århundrede er gået siden 1967. Et år, hvor der skete meget kulturelt set. Og herunder: musikalsk. Om det er rockmusikkens vigtigste år, som det hævdes i Kristeligt Dagblad, ja, det kan man jo diskutere herfra og til månen. Men det er ubetvivleligt, at der var stor grøde i musikken og kulturen – og at der kom en lang række plader, der siden har fået status af at være klassikere. Vi har for nylig nævnt Sgt. Pepper og Hendrix’ første album. Det var et år med ‘kærlighedens sommer’, med psykedeliske toner og hippiedrømme, der dryssede ned over den vestlige halvkugle. Og Jens Rasmussen bruger mere end 300 sider til at fortælle om ‘the summer of love’ i bogen 1967 – kærlighedens sommer, der er udsendt på forlaget Tiderne Skifter.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

704 har læst indlægget
14,753