Mothers of Invention: Absolutely Free

4. juni 2017

Et af de album, der udkom for 50 år siden, var Frank Zappa & Mothers of Inventions andet album, dobbelt-LP’en Absolutely Free, der fortsatte hvor Freak Out slap med musikalske eksperimenter blandet op med samfundssatire. Pladen genudgives på vinyl i anledning af jubilæet. Lyt til pladen her.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

  1. Helge Jørgensen kommentarer:

    Det eneste dobbelte ved den udgivelse var vel egentligt at den havde en side 1 og en side 2. :-)
    Den var efter min mening knap så eksperimenterende som Freak Out men en ganske usædvanlig udgivelse på det tidspunkt.

  2. capac kommentarer:

    @Helge Jørgensen: Rigtigt. Og sådan kan det gå, når man sidder med et andet dobbeltalbum i hænderne og egentlig skulle skrive, at jubilæumsudgaven på vinyl bliver dobbelt (sikkert med de obligatoriske outtakes osv.). Hvorom alting er: Zappa og mødrene er værd at huske på jubilæumstidspunktet (den kom ultimo maj 67).

Skriv en kommentar

212 har læst indlægget
14,222