50: 1967-hitsingle – Kinks – Waterloo Sunset

17. juni 2017

Kinks kommer vi selvfølgelig heller ikke uden om i året 1967, hvor de udsendte klassikeralbummet Something Else og singlen herfra “Waterloo Sunset”. Vel nok en af Ray Davies” allermest berømt og elskede sange. En sang, der oser af lokalkolorit, sentimentalitet og med en uforskammet iørefaldende melodi.

Den nåede andenpladsen i England, men kunne ikke vippe The Tremoloes og deres “Silence is golden” af pinden – forstå det, hvem der kan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 kommentarer

 1. Helge Jørgensen kommentarer:

  Godt nok er det et par år siden den udkom, men inspireret af din lille 67-serie lægger jeg i skrivende stund øre til Vanilla Fudge: Spirit of ’67. En fremragende udgivelse fra deres hånd – ikke så slæbende, men med masser af orgel og powerplay. Den bør du høre….

 2. capac kommentarer:

  @Helge: Ja, og det er da heller ikke usandsynligt, at jeg kommer omkring Vanilla Fudge i min lille føljeton. Det var et fantastisk band med en fantastisk lyd.

 3. Helge Jørgensen kommentarer:

  Lige denne udgivelse er ny fra 2015 og de er lige vitale med blandt andet I’m a Believer, A Whiter Shade of Pale, The Letter for bare at nævne et par stykker.

  Men: You Keep Me Hangin’ On——-

 4. capac kommentarer:

  Den passer jo fint ind i temaet – 67.

Skriv en kommentar

178 har læst indlægget
13,606