Sommersange

15. juli 2017

Sommeren er over os. Flere blogs lukker ned på grund af ferie. Og avisen The Independent disker op med en oversigt over de mest populære sommersange fra halvfjerdserne og frem. Og der er mange kendte sange, men ikke sommersange i den betydning, jeg tillægger ordet. Altså sange, der både tematiserer sommer, sol og varme – og hitter. Jeg kigger lidt på hitlisten.nu, men selv om jeg kender flere af de nye navne, der huserer her, så er der ikke et eneste nummer, jeg forbinder med sommeren. Næ, vi skal langt tilbage. Til Lovin’ Spoonful, Mungo Jerry og The Beach Boys, der altid – i de tidlige tressere – var garant for sommermusik med bølgeskvulp, bikinipiger og høje temperaturer.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

14 har læst indlægget
12,446