Gene Maclennan – i erindring

17. juli 2017

Den kanadiske singer-songwriter Gene Maclennan blev kun 56 år. I januar 1995 begik han selvmord og gjorde ende på et plaget liv – men desværre også på et strålende sangskrivertalent. Især i kraft af den kanadiske sangerinde Anne Murray blev nogle af hans sange – fx “Snowbird” og “Put your hand in the hand” – til evigtgrønne sange på popfirmamentet. Men også andre kunstnere, fx Elvis Presley, Joan Baez og Bing Crosby var med til at løfte hans talent op.

Og nu mere end et par årtier efter hans tidlige bortgang, har datteren Catherine lavet et helt album, hvor hun fortolker faderens smukke sange – og det gør hun både loyalt og med fin fornemmelse for sangenes karakter.

Lyt til albummet If it’s alright with you lige her.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

26 har læst indlægget
12,606