Grateful Dead i Tivoli 1972

5. august 2017

Grateful Dead er fortid nu – som band. Men forretningen bag bandet fortsætter ufortrødent med at udsende materiale med dette veldokumenterede bands meritter. I 1972 besøgte bandet Danmark og gav koncerter i både København (Tivoli) og i Århus (Stakladen). Og musikken fra begge koncerter har cirkuleret i årevis som bootleg og er også blevet udgivet officielt på plade. Og nu følger man så op med en DVD med Tivoli-koncerten. Også koncertfilmen har cirkuleret uofficielt (som meget af bandets musik – og med bandets egen velsignelse vel at mærke). Det kunne være sjovt, hvis også Århus-koncerten kom på DVD – den koncert gik jeg nemlig glip af året før jeg flyttede til byen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

109 har læst indlægget
13,982