Savoy Brown – dengang og nu

11. august 2017

Til september er det 50 år siden, Savoy Brown Blues Band pladedebuterede med Shake Down, et album med lutter bluescovernumre (helt i datidens britiske ånd). Pladen udkom kun i hjemlandet i modsætning til de ca. 30 studiealbums, bandet siden har skabt.

Senere kaldte bandet sig blot Savoy Brown, og det har eksisteret siden dannelsen i 1965, og som John Mayalls Bluesbreakers og Alexis Corner har Savoy Brown gennem årene været musikalsk kuvøse for en lang række musikere, fx Hughie Flint og Bill Bruford. Der har været masser af udskiftninger i bandet, men guitaristen (m.m) Kim Simmonds har været med hele vejen og fungeret som en slags krumtap. – Og i denne måned udkommer et nyt album Witchy Feelings.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

24 har læst indlægget
12,655