Bob Dylan og balladen om det religiøse

30. august 2017

I slutningen af halvfjerdserne og begyndelsen af firserne var Bob Dylan inde i en tydelig “kristen” periode med albums som “Slow train coming” og “Saved”. Endnu engang splittede den kompromisløse Dylan sin fanskare op i et pro- og et contrahold.

Perioden er nu blevet genstand for en film, “Trouble no more”, der har premiere ved den kommende filmfestival i New York (september). Og også en bog tager fat på emnet: »Trouble In Mind: Bob Dylan’s Gospel Years – What Really Happened« af Clinton Heylin. Endelig forlyder det, at næste kapitel af Dylan officielle bootlegs vil fokusere lige netop på den periode, hvor Dylan mest entydig var på den kristne guds side. Så skeptikerne får endnu en chance for at revidere deres opfattelse af Dylans religiøse periode.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

65 har læst indlægget
13,912