Dødsfald: Janne “Loffe” Carlsson

31. august 2017

Jan Edvard Carlsson, kendt som Janne “Loffe” Carlson, er død den 31. august, 80 år gammel. Han blev kendt for et halvt århundrede siden, da han udgjorde halvdelen af duoen Hansson & Karlsson, der spillede progressiv rock med indflydelse fra electronica, jazz, rock og meget mere. Debutalbummet Monument udkom for 50 år siden.
Men Loffe var meget mere end blot trommeslager. Han var multiinstrumentalist, komponist, skuespiller (kendt fra teater og mange svenske film og tv-serier), billedkunstner og reklamemand.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 kommentarer

 1. Claus1 kommentarer:

  Ork damn…! De falder på stribe i disse år alle de gamle koryfæer, forleden dag (lidt sent) læste jeg at den gamle bøf æder og steppeulv også havde fået billetten (op selvfølgelig)

 2. capac kommentarer:

  @Claus1: Ja, vi bliver jo ikke yngre, så vi skal nok vænne os til at sige farvel til de gamle helte. Heldigvis har vi musikken endnu.

 3. Claus1 kommentarer:

  Hmm? Tja tjoh, det er desværre Vistnok rigtig nok, eller måske sån’ definitely maybe(ish)? Nej?! Capac my favourite kind of music blogger (for nu at blive i det engelsianske der sniger sig ind her der & alle vegne i vort danske sprog)

 4. capac kommentarer:

  @Claus1: Vi må bare leve med (!), at vore gamle helte er kommet i pensionsalderen og derover – og glæde os over, at nogle af dem stadigvæk lader som ingenting og spiller videre. Rock on!

 5. Claus1 kommentarer:

  Godt skrevet. ROCK ON!!!

Skriv en kommentar

213 har læst indlægget
13,912