Endnu et dødsfald: Walter Becker – Steely Dan – er død, 67 år

3. september 2017

Også Walter Becker, den ene halvdel af motoren i Steely Dan, er afgået ved døden. Det kan man læse på mandens hjemmeside, men der er ikke specifikke oplysninger om omstændighederne.

Opdatering: Ja faktisk hersker der tvivl om dødsfaldet. En side, der kalder sig mediamass.net hævder, at der er tale om et hoax, altså et falsk rygte. På Walter Beckers egen hjemmeside kan man se et foto af manden som dreng ved siden af et foto af Becker som voksen med teksten ” feb. 20 1950 – sept. 03.2017″. Det kunne jo godt tyde på noget andet. Det samme gør den kendsgerning, at kollegaen Donald Fagan for nylig måtte kommentere på Beckers helbredstilstand. Hvad han har fejlet fik man dog ikke noget at vide om.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

61 har læst indlægget
14,208