The Never Ending Bob Dylan

21. september 2017

Dylan turnerer i det uendelige. Og udsender materiale i det uendelige. Nu forlyder det, at der kommer endnu et bidrag til hans series af officielle “bootlegs”: Bob Dylan – Trouble No More – The Bootleg Series Vol. 13 / 1979-1981 Deluxe Box Set. Ni plader (heraf en DVD) med hundredvis af optagelser – live- såvel som studieoptagelser – fra perioden omkring 1980. DVD’en indeholder videooptagelser fra koncerterne i perioden. Og det er nok værd at bemærke, at omtalte periode er Dylans “nykristne” periode, hvor han lod det kristent-spirituelle gennemsyre sine sange. Så er man advaret, inden man bruger sine julegavepenge på dette 13. bidrag til bootlegserien. Oh Jesus.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

6 har læst indlægget
12,041