The Never Ending Bob Dylan

21. september 2017

Dylan turnerer i det uendelige. Og udsender materiale i det uendelige. Nu forlyder det, at der kommer endnu et bidrag til hans series af officielle “bootlegs”: Bob Dylan – Trouble No More – The Bootleg Series Vol. 13 / 1979-1981 Deluxe Box Set. Ni plader (heraf en DVD) med hundredvis af optagelser – live- såvel som studieoptagelser – fra perioden omkring 1980. DVD’en indeholder videooptagelser fra koncerterne i perioden. Og det er nok værd at bemærke, at omtalte periode er Dylans “nykristne” periode, hvor han lod det kristent-spirituelle gennemsyre sine sange. Så er man advaret, inden man bruger sine julegavepenge på dette 13. bidrag til bootlegserien. Oh Jesus.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

43 har læst indlægget
13,904