En Fourmost – Billy Hatton – er død, 76 år

28. september 2017

I kølvandet på The Beatles fulgte en række grupper, der alle var modelleret over de fabelagtige fire og deres succes. Et af de bands var The Fourmost, der skrev kontrakt med Beatles-manager Brian Epstein i 1963.
Gruppen blev produceret af Beatles-producer George Martin og fik Lennon og McCartney til at skrive deres første hits, “Hello Little Girl” og “I’m in love”.
Fourmosts fik flere top 40-hits og var med i den dengang meget omtalte musikfilm Ferry Cross the Mersey (1965), der var med til at brande visse musikere som bærere af “the Mersey sound”, lyden fra Mersey – som også lød af Beatles.
Selv om Fourmost aldrig blev så store som vennerne fra Liverpool, så havde de succes nok til at holde bandet kørende helt frem til nutiden, selv om de sidste viste sig på hitlisten i slutningen af tresserne.
Flere af medlemmerne er døde. I 1966 døde forsangeren Mkke Millward af leukemi. Brian O’Hare tog sit eget liv i 1999 og – forleden døde bassisten og sangeren Billy Hatton, 76 år gammel.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

62 har læst indlægget
14,145