Bob “Gratefuld Dead” Weir – 70

17. oktober 2017

Den unge, smilende mand bagerst til venstre på fotoet ovenfor, Bob Weir, rundede de 70 igår. Grundlægger og varigt medlem af The Grateful Dead, hvor han fra starten i 1965 og frem kappedes med Jerry Garcia om at tegne gruppen udadtil. Og i modsætning til Garcia, der døde i 1995, var Weir med hele vejen i de omtrent 30 år, hvor de Taknemmelige Døde var aktive. Ved siden af havde han en lille solokarriere, der er dokumenteret på tre album. Og han har været med i andre sammenhænge, fx bandet Kingfish, Bobby and the Midnites og Ratdog. Sammen med et par gamle venner har han lavet Dead & Company, der tager tråden op efter Grateful Dead. Og senest har han udsendt det fine soloalmum Blue Mountain.

Grateful Dead Århus 1972

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

65 har læst indlægget
14,393