Farvel til Fats Domino – 89

25. oktober 2017

Og dagens dårlige nyhed kom sent på dagen. Fats Domino er død i en alder af 89 år. Hans første sang “The Fat Man” gav ham øgenavn og blev starten på en karriere, der resulterede i et pladesalg i omegnene af 110 millioner plader. Og han var en af de ubestridelige rock’n roll-pionerer i den særlige klasse, der omfatter Chuck Berry, Carl Perkins, Jerry Lee Lewis og et par stykker mere. Og med sine rødder i New Orleans gav han rock’n roll en særlig farvetone og varm tilbagelænet stil.
Og sammen med fx Buddy Holly og Everly Brothers var han med til at gøde jorden for The Beatles og den generation af rockere. Han døde af såkaldt naturlige årsager og var aktiv helt frem til 2007.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

48 har læst indlægget
14,412