Farvel til Joan Baez

27. oktober 2017

»2018 bliver året, hvor jeg for sidste gang tager på egentlige turneer, så jeg glæder mig til både at spille numre fra mit nye album, som jeg er oprigtigt stolt af, og til at dele klassikerne fra mit repertoire med mit publikum over hele verden.«

Hvis de gamle ikke dør, så trækker de sig i hvert fald tilbage. Ofte. Selv om der er notoriske undtagelser som Dylan, Stones, Young og McCartney. Blandt dagens nyheder er, at Joan Baez efter mere end 50 år på scenen og på plade vil trække sig tilbage i løbet af 2018. Først udsender hun sin sidste plade og afslutter sin “Fare Thee Well”-turné, der også fører hende til København. Men så er det også slut for den nu 76-årige folkesangerinde.

Og hun vil blive savnet, fordi der ikke længere er så mange, der som hende kunne synge godt og samtidig have en markant holdning til samfund og politik.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

56 har læst indlægget
13,906