#ossemig, #metoo, #moiaussie, #Ichauch…. not

4. november 2017

Det, vi mangler, er dannelse. Generel og seksuel dannelse. Mere sanselig poesi og flere erotiske digte i skolerne, tak. For at lære kunsten at se hinandens livsbekræftende skønhed. Med øjenkontakt, udsøgte komplimenter, stole, der trækkes ud, frakker, der løftes af. I håb om mere sigen fra over for utilstedelig grænseoverskridende gramsning og generel degradering af mennesket til simpelt middel og ikke mål i sig selv.

Og lad os så alle lige i to minutters stilhed erindre alle vore gode samlejer og anden frivillig, lystfuld og kønslig omgang i mark, eng, Ikea-seng og offentlige rum også – vi overlever næppe uden.

 [Elisabeth Gjerluff Nielsen i BT]

Jeg har længe tænkt, at debatten i kølvandet på balladen om ham den amerikanske lidderbuks af en filmproducent, er gået for vidt og blevet noget i retning af et hvidt mellemlagskvindekorstog mod enhver form for mandlig seksuel ytring og at gamle dyder som maskulin galanteri, forførelse og deslige var truede ytringer. Og derfor er det ret befriende at læse Elisabeths “politisk korrekte” indlæg om #meetoo -bevægelsen. Jeg er helt enig med hende i, at det handler om DANNELSE. Hjertets dannelse, kønnets dannelse og dannelse slet og ret.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

80 har læst indlægget
14,758