50: The Who sælger ud

15. december 2017

På denne dag i 1967 ramte The Whos tredje album pladebutikkerne. Conceptalbummet The Who Sell Out, der er iscenesat som en udsendelse fra en piratradio med en blanding af sange, reklamer og public service-informationer. Og titlen var ironis og selv-ironisk, fordi bandet faktisk havde lavet nogle reklamer (som er med på pladen) og dermed havde “solgt ud” i kunstnerisk forstand.

The Who fik også problemer med reklamerne på pladen, fordi de ikke på forhånd havde sikret sig rettighederne til at bruge dem. Men bortset fra det, så blev pladen og singlehittet “I can see for miles” godt modtaget af såvel kritikerne som publikum. Og den betragtes som et af bandets mest vellykkede album.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

31 har læst indlægget
13,311