Dead Can Dance – igen

12. april 2008

Plademærket 4AD er uløseligt forbundet til nogle af firsernes nyskabende bands. Bauhaus, Cocteau Twins, projektet This Mortal Coil, Dead Can Dance m.fl. Selskabet lever i bedste velgående og nu genudsender forlaget en række indspilninger med det australske band Dead Can Dance, der havde sin storhedstid i perioden fra 1981 og frem til slutningen af halvfemserne. Lisa Gerrard og Brendan Perry, som udgør de centrale figurer i Dead Can Dance (bandet blev nemlig gendannet i 2005) skabte en række alternative, fascinerende, genreløse rockplader – ni ialt – der nu genudgives i såkaldt remasterede udgaver. Remastering er – som man vil vide – en speget affære, men der skulle i dette tilfælde være kælet for projektet, der i følge Undertoner.dk varetages af Mobile Fidelity Sound Laboratory, hvis audiofili er bekendt blandt musikelskere. Det forlyder også, at pladerne udgives med papiromslag, der troligt gengiver de originale pladecovers – og at formatet er SACD.

The Carnival Is Over

The Host Of Seraphim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

læst 201 gange
Side 1 af 11
11,605